Tradition, erfaring og hjerteblod

Bornholms Thehandel er grundlagt på solid erfaring fra branchens fornemmeste traditioner i København og en glæde ved den daglige kontakt med vores dejlige kunder. Oplev det ved selvsyn i vores butik i Rønne, hvor vi sætter en ære i at levere kompetent, personlig betjening i en hyggelig og uformel atmosfære. 

Fra "hovedkvarteret" betjener vi desuden et støt stigende antal restauranter og caféer samt udvalgte forhandlere: mere end 60 lokale restauratører har således allerede valgt at sætte prikken over i'et med vores kvalitetsprodukter. Her på Bornholm kan du derfor glæde dig over, at der aldrig er langt til nærmeste café, restaurant eller butik, som serverer og/eller forhandler vores kvalitetsprodukter!

Vi glæder os til dit besøg i butikken på Lille Torv i Rønne, hvor du desuden har frit valg i caféen til at nyde hele vores udvalg af "verdens skønneste the og kaffe". 

Indtil vi ses kan du skyde genvej her på siden og dele vores passion for den gode smag - her i vores webshop, lige her og nu.

Rigtig god fornøjelse!