Om os:

ET MEKKA AF THE, KAFFE OG DET DER HØRER SIG TIL

 

Velkommen til Bornholms Thehandel!Indisk Theplantage

 

Her finder du et stort og inspirerende udvalg af the og kaffe fra hele verden + noget af alt det, der fuldender nydelsen ved de skønne drikke.

 

 

Oplev theens vidunderlige verden

 

Alle theer fra Bornholms Thehandel er egen import fra nogle af verdens mest anerkendte theproducenter, hvor bæredygtighed, nænsomhed og streng kvalitetskontrol har højeste prioritet.

 

Det er vores - og dermed din - garanti for upåklagelig kvalitet og fuld tryghed ved alle produkter du finder hos os.

 

Vores udvalg spænder fra de allerfineste topkvaliteter af rene sorte, grønne og hvide theer til de mere traditionelle theer. Desuden finder du et rigt udvalg af aromatiseret sort, grøn og hvid the, husets egne blandinger, rød the, spændende urte- og frugttheer, Chai mm.

 

Vores sortiment vokser hele tiden, så vi er sikre på at du altid vil finde præcis den the du ønsker - og sikkert adskillige, der vil overraske dig.

 

 

Kaffe i verdensklasseKaffe i verdensklasse

 

Vore kaffer er - som vore theer - et kapitel for sig:

 

Alle vore kaffer kategoriseret som 'specialty coffee' ligger kvalitetsmæssigt indenfor de ypperste 3 procent af verdensproduktionen, og flere af vore espressokaffer er helt eller delvist baseret på 'Grade 1' kaffebønner af 100% ren Arabica - Italian style.

 

Det smages øjeblikkeligt, at der er kælet ekstraordinært for kafferne - lige fra de bæredygtige, kontrollerede dyrkningsområder over sortering og pakning til den perfekte ristning, der nænsomt aflokker kaffen sin forførende aroma.

 

Der er med andre ord tale om kaffeoplevelser i absolut verdensklasse.

 

Vi bestræber os hele tiden på at tilbyde et kaffeudvalg, som matcher enhver smag, og som geografisk byder på oplevelser fra nogle af verdens mest berømte kaffeproducerende nationer, fordelt på flere kontinenter. 

 

 

BORNHOLMS THEHANDEL Bornholm - udsigt over Østersøen

- er etableret i 2012 af Gitte Evy Frigioni, og ligger i Rønne på Danmarks smukkeste ø, midt ude i Østersøen. Gitte er datter af familiedynastiet bag Østerlandsk Thehus fra 1889, og medbringer mange års solid ekspertise med både the og kaffe fra sin tid i forretningen i København. Dette er din garanti for en helt unik tradition, know-how og passion, der ligger bag alle de produkter du finder hos Bornholms Thehandel.

 

 

Vi glæder os til at dele vores passion med dig.

 

 

Rigtig god fornøjelse!