10 GODE GRUNDE TIL AT DRIKKE THE

Theplantage
 
 

10. The modvirker dårlig ånde Green Tea

Vidste du at the indeholder polyphenoler, der bekæmper og modvirker de bakterier i mund, svælg og mave, som kan give dårlig ånde. Ekstra bonus: the smager fantastisk – det gør kemisk mundskyl ikke!!!

 

9. The er sprængfyldt med antioxidanter

Adskillige undersøgelser indikerer at the styrker immunforsvaret og indeholder op til 10 gange så mange antioxidanter som frugt og grøntsager. Antioxidanter hævdes at bekæmpe de frie radikaler, og navnlig grøn- og hvid the formodes derfor ligefrem at modvirke cancer.

 

8. Rejs rundt i hele verden

Nyd en kop eksklusiv Oolong Fancy Superior fra Formosa. Forkæl dig selv med en cremet Masala Chai med lokale krydderier, som den drikkes i Indien. Hent et frisk skud energi med den fantastiske Macha the fra Japan. Eller hvad med en traditionel, ærkeengelsk kop Ceylon the af fineste kvalitet fra Sri Lanka? Kvalitets-the har rødder og stærke traditioner, som knytter de forskellige sorter og varianter til alverdens lande og regioner. Hver slurk bringer dig videre rundt på din egen personlige jordomrejse – hjemme i din egen yndlingsstol.

God tur!

 

7. Vågn op uden det sædvanlige koffein-chokIcetea

The indeholder koffein, nøjagtig ligesom kaffe. Men bemærk, at en kop the IKKE giver dig det samme voldsomme chok som kaffe. I stedet siver theens opfriskende virkning bare stille og roligt ud i dine celler og giver dig en langt mere behagelig og vedvarende følelse af velvære.

 

6. The der egner sig til alle aldre

Der findes mange varianter af the; urteudtræk (urtethe) og den røde afrikanske rooibos er koffeinfri, og dermed lige velegnet til såvel børn som ældre.

 

5. Hygge med venner og familie

The er perfekt som omdrejningspunkt for socialt samvær Nyd en stille kop med en elsket person – eller overrask ved at servere hjemmelavet ice tea i rå mængder på stranden eller the-cocktails til grill-festen. Mulighederne er uendelige!

 

4. Hold den slanke linje

Det meste the indeholder NUL kalorier – forudsat, selvfølgelig, at der undgås mælk og sukker. Og tænk engang: så smager the endda fantastisk!

 

3. Urter og kosttilskudTea garden

Du kan tilsætte stort set ALT i din the; fra ginseng-udtræk til kosttilskud, mineraler og vitaminer i flydende- eller pulverform. Boost ernæringsværdien på et øjeblik, fuldstændig som du har lyst!

 

2. Hjertestyrkning

Undersøgelser indikerer, at thedrikkere oplever indtil 44% færre hjerte-karsygdomme. Dette alene burde være mere end grund nok til at sætte vand over med det samme!

 

 

1. The er simpelthen bare


en god, gammeldags genvej


til en skøn mavefornemmelse


og et varmt hjerte.

 

 

Velbekomme!