Leonora Christina Sort te blanding med æble, kanel, lakridsrod og ingefær

Leonora Christina

45,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vor egen luksus blend tilegnet Chr. IV's berømte datter:
Sort kinesisk the med æblestykker, kanel, vilde jordbærblade, ingefær og lakridsrod.
Meget aromatisk og velafstemt oplevelse - varmt krydret med sødme og 'kant'.

* Påkrævede felter

45,00 DKK

Levering og fragt

Fragt 45,- kr.

GRATIS levering i Danmark ved køb over 500,- kr.

 

  • Betal een gang og få leveret til flere adresser.

  • Vi sender dine varer hurtigst muligt, så du modtager dem 2-3 dage efter din bestilling. Ønskes pakken leveret efter en bestemt dato så kontakt os venligst.

  • Ris & Ros: Vi vil meget gerne høre din mening om vores produkter og service. Skriv til os på mail eller facebook. Alle henvendelser vil blive besvaret, og vi offentliggør kun evt. kommentarer efter forudgående aftale, og altid anonymt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Detaljer

Vor egen luksus blend tilegnet Chr. IV's berømte datter: Sort kinesisk the med æblestykker, kanel, vilde jordbærblade, ingefær og lakridsrod. Meget aromatisk og velafstemt oplevelse - varmt krydret med sødme og 'kant'.

Udvidet information

Vejledende Pris Nej
Pris pr. x-gram 100g
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Leonora Christina

Har du en forespørgsel på et produkt eller særlig blanding på the eller andet vedrørende vort sortiment, kan du sende os en besked ved at klikke på kontakt rubrikken nederst på siden.

Lidt om thebrygning: Sort the brygges med spilkogende vand. Urtetheer brygges ligesom sort the med 100 grader varmt vand.Grøn og hvid the brygges ved max 80 grader varmt vand. Nogle grønne og hvide theer bør brygges ved lavere temperatur. Spørg din thehandler til råds.  

Lidt om kaffebrygning: Filter- og stempelkaffe brygges med 95 grader varmt vand. Lad vandet stå et øjeblik efter kogning førend vandet hældes på kaffebønnerne. Kværner man selv sin kaffe, skal man være opmærksom på, at jo finere kaffen kværnes, jo mere får man ud af kaffebønnerne. Kaffen skal derfor aldrig kværnes groft, uanset om den skal bruges i en stempelkande eller til filter.