Din indkøbskurv er tom.

Åbent ma-fre 10.00-17.30 / lør 10.00-14.00

Tel. Butik: 602 47 301 / Salg: 601 69 501

OBS: Lukket tirsdag d. 22. maj!


Golden Nepal FTGFOP1 Maloom

Golden Nepal FTGFOP1 Maloom

58,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Smuk, high-grown the fra sommerhøsten med mange gyldne spidser og lavt tanninindhold.

Smukt ferskenfarvet med elegant Darjeeling-karakter og karakteristiske blomstrede, muskatagtige noter.

Trækketid: 3-5 min. / vand: 100OC

* Påkrævede felter

58,00 DKK

Levering og fragt

Fragt 45,- kr.

GRATIS levering i Danmark ved køb over 500,- kr.

 

  • Betal een gang og få leveret til flere adresser.

  • Vi sender dine varer hurtigst muligt, så du modtager dem 2-3 dage efter din bestilling. Ønskes pakken leveret efter en bestemt dato så kontakt os venligst.

  • Ris & Ros: Vi vil meget gerne høre din mening om vores produkter og service. Skriv til os på mail eller facebook. Alle henvendelser vil blive besvaret, og vi offentliggør kun evt. kommentarer efter forudgående aftale, og altid anonymt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Detaljer

Golden Nepal Smuk, high-grown the fra sommerhøsten med mange gyldne spidser og lavt tanninindhold. Smukt ferskenfarvet med elegant Darjeeling-karakter og karakteristiske blomstrede, muskatagtige noter. Trækketid: 3-5 min. / vand: 100OC

Udvidet information

Vejledende Pris Nej
Pris pr. x-gram 100
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Golden Nepal FTGFOP1 Maloom

Har du en forespørgsel på et produkt eller særlig blanding på the eller andet vedrørende vort sortiment, kan du sende os en besked ved at klikke på kontakt rubrikken nederst på siden.

Lidt om thebrygning: Sort the brygges med spilkogende vand. Urtetheer brygges ligesom sort the med 100 grader varmt vand.Grøn og hvid the brygges ved max 80 grader varmt vand. Nogle grønne og hvide theer bør brygges ved lavere temperatur. Spørg din thehandler til råds.  

Lidt om kaffebrygning: Filter- og stempelkaffe brygges med 95 grader varmt vand. Lad vandet stå et øjeblik efter kogning førend vandet hældes på kaffebønnerne. Kværner man selv sin kaffe, skal man være opmærksom på, at jo finere kaffen kværnes, jo mere får man ud af kaffebønnerne. Kaffen skal derfor aldrig kværnes groft, uanset om den skal bruges i en stempelkande eller til filter.